TIENDUIZENDEN BEZOEKERS OP DEZE WEBSITE IN SLECHTS ENKELE WEKEN TIJD

*  JARENLANGE ECZEMA'S GENEZEN IN ENKELE WEKEN TIJD : eerst een goede bescherming (Wax-Argile), en tegelijk een goede compressie bovenop het Wax-Argile (Dat zul je in geen enkel handboek terugvinden !)

*  ZIEKTE VAN REYNAUD (gangreen) : Wax-Argile Ja, maar geen compressie, horizontale bedrust !

*  ZIEKTE VAN WAQUEZ (beenzweren als een van de complicaties) : Wax-Argile en compressie, zeker bij excessief oedeem.Kan lang aanslepen vooral bij vergevorderde gevallen.

*  Erysipelas : Wax-Argile + compressie. Zonder het Wax-Argile kan de Erysipelaspatient geen enkele compressie verdragen.

*  PSORIASIS VERBETERT SPECTACULAIR, MAAR U MOET ALLESZINS GEVOLGD WORDEN DOOR EEN BEKWAAM PROFESSIONAL : Psoriasisbehandeling vereist een benadering uit verschillende hoeken (voeding ivm een poreuze darmwand, ruggewervels, psychosomatisch). Een beenzweer in een Psoriasisbed kan spectaculair verbeteren met de "HealingClayCompression" (1 verbandwissel per dag), maar het zou ideaal zijn als u er ook een ervaren Psoriasistherapeut bij betrekt !

*  Pijnbestrijding : het verband wisselen als de pijn begint terug te komen. Of het nu  1 keer per 24 uur is, of 4 keer per 24 uur, of 6 keer per 24 uur / maakt niet uit ! Wissel wanneer de pijn terug de kop op steekt.

*  Kan Wax-Argile op kankergezwellen worden aangebracht ? Een genuanceerd antwoord vindt u in de boeken van Raymond Dextreit. Klei kan wonderen doen als het om kanker gaat, maar klei kan kanker verder het lichaam induwen als u niet professioneel bezig bent. Er bestaat niet zoiets als de "standaard"-kanker. Ieder kanker is uniek. Vele factoren spelen mee : teveel om goed te kunnen antwoorden via een website. 

*  In principe breng je nooit klei aan bovenop een onderhuids medisch apparaat (pacemaker, Baclofenpomp, enz). De klei zal het apparaat uit het lichaam halen ! Dus niet doen. Beenzweren bij benen (met herstelde botbreuken) met nog aanwezig orthopedisch materiaal mogen behandeld worden met Wax-Argile en "HealingClayCompression".

*  Nooit klei bovenop een getransplanteerd orgaan. Dit is wel heel duidelijk !

*  Een revolutie in wondheling is op komst. Een revolutie in dermatologie komt eraan. De gewone man, na jaren van miserabele zorgen van de mooi afgebakende reguliere "geneeskunde" (?), zal voortaan ook zelf initiatief durven nemen. De mond tot mondreklame zal haar werk doen. Een stille revolutie. Geen grote namen van dikke professoren. Wel grote resultaten. En dat is hetgeen wat uiteindelijk zal tellen: de resultaten !