Eén enkele daadwerkelijke demonstratie is de minimale vereiste !

Veelvoudige demonstraties zijn ideaal !

16 februari *** De dokters weten niet meer wat ze moeten doen en hebben een amputatie voorgesteld. (Het gaat hier om een zwaar arterio-veneus lijden).

Als je weet dat een mens slechts 10 % opslaat van alle binnenkomende informatie, dan is het gemakkelijk te begrijpen dat een tiental demonstraties geen overbodige luxe zijn.

Een orthodynamische compressie moet men leren door het veelvuldig te zien gebeuren door een ervaren "verbandenlegger" en het daarna veelvuldig zelf te oefenen.Enkele kleine internet-fimpjes zijn niet voldoende om deze speciale techniek goed aan te leren.

Op 17 februari 2014 ben ik speciaal naar Frankrijk gereden, nog verder dan Orléans, om deze techniek aan een franse verpleegkundige aan te leren. Helaas was deze verpleegkundige niet op de afspraak. Gelukkig heeft de dochter van een 85-jarige dame deze verband-techniek snel begrepen en zal zij haar moeder ook verder verzorgen.

RENDEZ-VOUS OVER 8 MAAND ! (We zullen eens zien wat het resultaat zal zijn van een dagelijkse oliewasklei modale compressie  door de dochter zelf (en niet de verpleegkundige) aangelegd...)