een zeer stabiel kwaliteitsproduct met zeer veel zorg voorbereid !

Het bentoniet is een soort klei met bijzondere eigenschappen. (Eng. bentonite, genoemd naar de Amerikaanse stad Fort Benton, waar de klei oorspronkelijk vandaan kwam).

Het wax-argile is een kostbare was op basis van bentoniet, bijenwas en olijfolie.

Het wax-argile is een beschermende balsem uitsluitend voor uitwendig gebruik, die onhoudbare en ondraaglijke wonden metamorfoseert als de verzorger nauwkeurig de instructies volgt van de MODE D'EMPLOI (gebruiksaanwijzing).

Het wax-argile is een uiterst doeltreffend en zacht EHBO-verband bij kleine ongevalletjes in het huishouden, op school, op het werk of op de sportvloer.

Het wax-argile is een optimale zorg voor een perfect natuurlijke genezing van een veel hogere kwaliteit en van een veel hoger esthetisch niveau.

WAX-ARGILE.BE/DUTCH

NOOIT LATEN OPDROGEN

DE KLASSIEKE CATAPLASMA'S DROGEN TE SNEL UIT !

Na het bekijken van de videoclip WAX-ARGILE.BE/DUTCH heeft u begrepen dat de verbeterde samenstelling minder snel moest uitdrogen. Een verpleegkundige kan het zich niet permitteren om tweemaal daags bij zijn patient langs te gaan voor een verbandwissel. (Met de zinkoxide-cataplasma's van haar dermatoloog was er voorheen slechts één enkele wekelijkse verbandwissel).

HET WAX-ARGILE BLIJFT LANG VOCHTIG !

Dankzij eindeloze testen in 2010 kon een slim bijenwas-olijfolie-bentonietmengsel op punt gesteld worden. De vierde proef werd gerealiseerd bij een paraplegische patient : Deze patient had me sterk aangemoedigd om een oplossing te vinden voor de uitgebreide necrose aan zijn beide benen. Hij was allergisch geworden aan alle moderne materialen. Zo is dan uiteindelijk het wax-argile tot stand gekomen. Het wax-argile was de ideale oplossing voor deze patient.

CRUSH SYNDROME CHRON